Етикети : аламинути, натюр, месо, смляно месо, панирано, риба, колбаси, пържени ястия,
Продукти :
* 800 телешко филе
* 4 тънки резена сланина
* мазнина за пържене
* сол
* смесена туршия
* горчица
* 2 с.л. растително масло
* 1/2 ч.л. пудра захар
Начин на приготвяне : Месото се нарязва на 8 пържоли, те се начукват леко, посоляват се и се пържат със сланината в много гореща мазнина. Изважда се пържола, върху нея се слага зачервената сланина и се покрива с втора пържола. Така се приготвя всичкото месо. Полива се малко от мазнината, в която е пържено. Нарязват се ситно 4 кисели краставички, 4 моркова, 4-6 цветчета карфиол и се размесват с маринатата, приготвена от горчица, растителното масло и пудрата захар, след което се прибавят към изпърженото филе. От останалата от пърженето мазнина се прави сос по избор, който се сервира в сосиера.
Аламинути
събота, 12 декември 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар