Етикети : Пържена риба, мряна, сладководна, морска, дребна, едра, аламинути, обезкостяване, люспи,
Какво трябва да знаем за аламинутите от риба
Продукти :
600 г филе от мерлуза или бяла риба
5-6 сварени картофа
1 яйце
черен пипер
магданоз
сол
1/4 кутия маргарин
2 яйца
2 с. л. брашно
5-6 л. галета
Начин на приготвяне : Накъсваме с пръсти сварената риба, прибавяме пасираните картофи, маргарина, разбит с яйцето, сол, черен пипер и ситно нарязания магданоз. Оформяме кюфтетата и последователно ги овалваме в брашно, разбитите яйца и галета. Пържим в горещо олио. Поднасяме със задушени в масло зеленчуци, салата и върху всяко кюфте парченце лимон.
Аламинути
сряда, 13 януари 2010 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар