Няколко правила, които трябва да имате предвид, когато приготвяте салати

Продукти :
1 ч.чаша варена леща (зелена)
1 ч.чаша варена леща (оранжева)
1/2 ч.чаша целина, накълцана на ситно
1 ч.чаша варен на пара зелен фасул
1/4 ч.чаша магданоз, накълцан
1 с.л.горчица
сол и пипер на вкус
лимонов сок
1/2 ч.чаша мазнина
италиански сос
1 зрял домат, нарязан на парченца
1/4 ч.чаша ситно нарязан лук
1 малка маруля, накъсана на парченца
Начин на приготвяне : В купа за салата, смесете двата вида леща, целината, зеления фасул и магданоза.
Смесете продуктите в купа.
Овкусете с подправките и добавете марулята.
Украсете с домата и лука.
Сервирайте с препечен хляб или франзела.
Видове салати
Няма коментари:
Публикуване на коментар