Няколко правила, които трябва да имате предвид, когато приготвяте салати

Продукти :
* 1 бр. пъпеш
* 250 г диня
* 300 г кайсии
* 1 с.л. мед
* 1 с.л. уиски
* щипка канела
* кафява захар
* смлени орехи
Начин на приготвяне : Динята и пъпеша се нарязват на кубчета. Кайсиите се изчистват от костилките и се нарязват на кубчета. Всичко се обърква в голяма купа. В подходящ съд се объркват медът, уискито и канелата докато се получи марината за овкусяване на плодовете. Когато салатата е готова се сервира в плоски коктейлни чаши или купички за крем, поръсена с кафява захар и смлени орехи. Добре е да се поднесе леко охладена.
Видове салати
Няма коментари:
Публикуване на коментар