Етикети : Салати, посоляване, оцет, зеленчуци, консервирани, туршии, заливки,
Няколко правила, които трябва да имате предвид, когато приготвяте салати
Продукти :
1 бр. маруля
200 гр домати
200 гр фасул зелен
3 бр. яйца
50 гр пиперки червени
Начин на приготвяне : 1.Изчистете и сварете зеления боб
2.Сварете яйцата и ги срежете на две части
3.Разбъркайте анщоата с горчица
4.Срежете репички на четири части, а доматите - на кръгчета
5.Върху всяко парче яйце сложете от аншоата и покрийте с кръгче домат
6.Постелете чинията със зелена салата (маруля) и подредете яйцата
7.Накрая поръсете със ситно нарязан магданоз, копър и олио.
Видове салати
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден
Англичаните имат поговорка, според която 1 ябълка на ден ще прогони доктора от дома ви.Французите пък препоръчват да изяждате 1 ябълка сутрин за здраве и още 1 вечер - за красота.Ябълките са прекрасна възможност, ако сте решили да започнете диета.Дори се препоръчва поне един ден в месеца да оставаме само на ябълки за разтоварване и пречистване на организма.
Сега обаче наближава Коледа и не е време за диети.Затова използвайте безценния плод, зса да си приготвите вкусни ястия и десерти.Ако идеята ви харесва, пробвайте тези рецепти.
Пилешка салата
...Какво да направим с пилешкото месо, останало от предния ден ? Ето една прекрасна идея...Прочети повече...
Супа със сирене
Изключително ароматно и бързо за приготвяне предястие, идеално за зимен обед или вечеря...Прочети повече...
Шоколадова торта с ягоди
С тесто от натурално какао и сметана с ванилия и ягоди, тортата е незаменима за следобедното кафе или чай...Прочети повече...
Филе от пилешки гърди в було от шунка
С хрупкавото ароматично було от бекон месото става вкусно и сочно...Прочети повече...
Няма коментари:
Публикуване на коментар