Какво трябва да знаем за аламинутите от риба
Продукти за 4 порции : 4 парчета риба ( около 800 г ), сол, черен пипер, 80 г краве масло, магданоз, брашно, растително масло за пържене, лимон, маслини,
Начин на приготвяне : Парчетата риба се посоляват, наръсват се с черен пипер, овалват се в брашно и се изпържват в много сгорещеното растително масло до златист цвят.Изваждат се в затоплени чинии, поливат се с растопеното краве масло, наръсват се с магданоз и се поднасят с пържени картофи, салата според сезона, резени от лимон и маслини.
Аламинути
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден
Англичаните имат поговорка, според която 1 ябълка на ден ще прогони доктора от дома ви.Французите пък препоръчват да изяждате 1 ябълка сутрин за здраве и още 1 вечер - за красота.Ябълките са прекрасна възможност, ако сте решили да започнете диета.Дори се препоръчва поне един ден в месеца да оставаме само на ябълки за разтоварване и пречистване на организма.
Сега обаче наближава Коледа и не е време за диети.Затова използвайте безценния плод, зса да си приготвите вкусни ястия и десерти.Ако идеята ви харесва, пробвайте тези рецепти.
Пилешка салата
...Какво да направим с пилешкото месо, останало от предния ден ? Ето една прекрасна идея...Прочети повече...
Супа със сирене
Изключително ароматно и бързо за приготвяне предястие, идеално за зимен обед или вечеря...Прочети повече...
Шоколадова торта с ягоди
С тесто от натурално какао и сметана с ванилия и ягоди, тортата е незаменима за следобедното кафе или чай...Прочети повече...
Филе от пилешки гърди в було от шунка
С хрупкавото ароматично було от бекон месото става вкусно и сочно...Прочети повече...
Няма коментари:
Публикуване на коментар