Какво трябва да знаем за аламинутите от риба
Продукти за 4 порции : 4 парчета риба ( около 800 г ), сол, черен пипер, 80 г краве масло, магданоз, брашно, растително масло за пържене, лимон, маслини,
Начин на приготвяне : Парчетата риба се посоляват, наръсват се с черен пипер, овалват се в брашно и се изпържват в много сгорещеното растително масло до златист цвят.Изваждат се в затоплени чинии, поливат се с растопеното краве масло, наръсват се с магданоз и се поднасят с пържени картофи, салата според сезона, резени от лимон и маслини.
Аламинути
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Една ябълка на ден

Пилешка салата

Супа със сирене

Шоколадова торта с ягоди

Филе от пилешки гърди в було от шунка

Няма коментари:
Публикуване на коментар